1. Biggenvloeren

  Kunststof biggenrooster vervaardigd uit Polypropyleen. Dit biggenrooster is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en is te combineren met gietijzeren roosters maar ook met dichte roosters alsmede verwarmde biggenroosters.
  Meer informatie...

  Biggenvloeren
 2. Kraamhokvloeren

  Deze kraamhokvloeren van APA Floors zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. In zowel vaste als beweegbare roostervloeren kunnen wij voor u een oplossing bieden. De vloer is vervaardigd uit volkern kunststof...
  Meer informatie...

  Kraamhokvloeren
 3. Zeugenroosters

  De zeugenroosters van APA Floors zijn te verkrijgen in verschillende maatvoeringen, in zowel driekant als kamstaal. Dit rooster is te leveren met of zonder noppenprofiel. Ook gietijzeren roosters kunnen wij leveren.
  Meer informatie...

  Zeugenroosters
 4. Vleesvarkenroosters

  De vleesvarkenroosters van APA Floors zijn te verkrijgen in verschillende maatvoeringen, in zowel driekant als kamstaal. Dit rooster is te leveren met of zonder noppenprofiel. Ook gietijzeren roosters kunnen wij leveren.
  Meer informatie...

  Vleesvarkenroosters

Over ons

APA Floors is een bedrijf dat gespecialiseerd is in roostervloeren voor de varkenshouderij. Het bedrijf biedt een compleet pakket kraamhokvloeren en biggenroosters, waarbij de producten ontwikkeld zijn na jarenlange ervaring met roostervloeren. De mogelijkheid om verschillende materialen en maatvoeringen te combineren geeft de klant de mogelijkheid een pakket naar wens samen te stellen. Inzicht, vakmanschap en onze manier van werken heeft bijgedragen aan dit compleet pakket van roostervloeren voor de varkenshouderij. 


We hebben ervoor gekozen om de productie van de kunststof roosters onder te brengen bij VDL Kunststoffen bv te Heeze om de kwaliteit en snelle levertijd te kunnen garanderen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van de dealers .